subota, 18. veljače 2012.

El Pasillo??

Tema sedmice, mjeseca, pa čak i sezone je sve veća bodovna razlika između dviju španjolskih sila, Real Madrida i Barcelone. Do sada, Real je uspio ostaviti Barcu iza sebe sa čak 10 bodova razlike. 



Druga sezona Mourinha u Madridu. Prema svim analizama i statistikama, druga sezona Mourinha je puno uspješnija od prve. To je izjavio i sam Mourinho. Razlika između Reala i Barce postaje ozbiljna, zabrinjavajuća za Katalonce. Ovako velikom razlikom Real je osigurao ligu čak i da opet izgube u El Clasicu. 


Uzimajući u obzir bodovnu prednost i trenutnu formu kraljevskog kluba, Madriđani se nadaju nanijeti udarac Barceloni na dva načina:

Jedan udarac je poznat pod imenom El Pasillo. Da bi došlo do toga, Real Madrid mora povećati svoju prednost, tako da bez obzira na ishod na Camp Nou, mogu početi slaviti titulu Španjolske. To bi bio stvarno šamar Barceloni - gledati kraljevski klub kako slavi titulu usred Barcelone!
Taj događaj se već jednom dogodio. Real Madrid je već slavio ispred Barceloninh igrača, i to ne tako davno. Taj El Pasillo je bio na Santiago Bernabeu, značio je kraj Rijkaardove Barcelone.
El Pasillo ili ne, Madriđani već kalkulišu kako bi mogli početi slavlje titule. Sljedeći El Clasico bi bio savršen za tu proslavu. 



Drugi udarac je osvajanje svega što se može osvojiti i skinuti Barcelonu sa krova svijeta. 

Nestvarnost, snovi, kako bi neki rekli, ali istina je da se do toga može doći i ako dođe, to bi bio veliki udarac za Barcelonu i Los Blancosi bi opet bili na vrhu!! 


Nema komentara:

Objavi komentar