utorak, 14. veljače 2012.

Izjave vezane za majstorije Ronalda!



Marca (Spain): "Obilje trikova, ali oni nisu ni blizu tako impresivni kao njegov treci gol, predivan sut koji je publiku podigao na noge."

AS (Spain): "
Treci gol je bio cudesan. Umjesto dugog suta vidjeli smo kometu... Prikazana je cudesna snaga."

El Pais (Spain): "
Ronaldov autoportret bio je treci gol koji je dostojan Prada Muzeju: on je genij! Njegov udarac van okvira blizu lijeve bocne trake bio je dostojan jednog od izabranih, istaknutih igraca. Lopta je se digla i sletjela zestoko prije Urugajskog golmana."

El Mundo (Spain): "
Cristianov udarac pretvorio je loptu u tomahavk, padajucu raketu."

A Bola (Portugal): "
Ronaldov gol je bio jedan od najboljih ove sezone. To je bio udarac van okvira koji je iznenadio golmana Levantea, Munua."

Denoticias.pt (Portugal): "
Real Madrid je preokrenuo rezultat zahvaljujuci umijecu Ronalda, koji je postigao het-trik. Njegov prvi gol je bio penal iz 45' minute. Drugi gol je bio u 50 minuti, i konacno, osvojio je vrhunac veceri u 57' minuti sa pravom bombom."

La Gazetta dello Sport (Italy): "
Pao je (gol) kao stijena. Bio je to mocan udarac sa desnicom, blizu lijevog coska okvira."

Corriere dello Sport (Italy): "
Real Madrid je savladao Levante zahvaljujuci prvom golu Portugalskog napadaca."

Ole (Argentina): "
Real Madrid su postali ''pravi oni'' u drugom poluvremenu, i uskoro uzeli vodstvo pomocu Ronalda. Portugalac majstorski pogadja za 3:1."

SkySports (UK): "Portugalski as Ronaldo dovrsava svoj 6. Het-trik ove sezone u 57' minuti sa blistajucim i potapajucim udarcom preko golmana Levanta, Gustava Munua."

The Guardian (UK): "
Tada je Ronaldo zavrsio svoj het-trik, njegov 13ti otkad je se pridruzio Realu. To je bio 27. Gol za najboljeg strijelca lige."

Sports Illustrated (USA): "
To je bio udarac van zone, sedam minuta poslije, preko golmana Gustava Munua-e i u gol."

ESPN (Brazil): "
Treci je bio strasan udarac. To je bio perfektan udarac koji je zaokruzio Realov 4000-ti gol na Bernabeu. Bio je to odlican, nezaustavljiv udarac izvan okvira. Cristiano ga je proslavio neobicnim zagrljajem sa Joseom Mourinhom."







Nema komentara:

Objavi komentar