petak, 17. veljače 2012.

Mourinho zabrinut unatoč deset bodova prednosti:"Barcelona uvijek može napraviti seriju."



Iako njegov Real Madrid 16 kola prije kraja španjolskog prvenstva uživa čak deset bodova prednosti nad drugoplasiranom Barcelonom, Jose Mourinho poziva na oprez.
"Očito je prednost koju imamo ispred drugoplasirane momčadi na ljestvici vrlo dobra za nas i stavlja Barcelonu u kompliciranu situaciju. Ali moramo nastaviti raditi na jednak način jer su naši rivali velika momčad koja može zaredati s nizom dobrih rezultata", rekao je Mourinho na press-konferenciji uoči subotnjeg domaćeg ogleda protiv Racinga u 24. kolu Primere.
"Želimo pobijediti u svakoj utakmici i odlučiti prvenstvo čim je prije moguće. Ipak, bio bi uspjeh i da eventualno osvojimo naslov s jednim bodom prednosti", dodao je portugalski stručnjak kojem se protiv Racinga u kadar nakon ozljede vraća oporavljeni Angel di Maria.
"Mogao je igrati i u prošlome kolu protiv Levantea, ali sam odlučio da je bolje odmoriti ga još nekoliko dana i pustiti ga da se u potpunosti oporavi i fizički spremi za natjecateljske utakmice", rekao je Mourinho.
Argentinac je vitalan dio madridske momčadi ove sezone s čak 13 asistencija u Primeri.


Nema komentara:

Objavi komentar