srijeda, 27. lipnja 2012.

Modrić već dogovorio sve uvjete s Real Madridom!

Luka Modrić pred vratima je madridskog Reala, piše španjolski AS koji tvrdi da posao više ništa ne može zaustaviti. Još su navodno samo detalji u pitanju. Više ništa ne može spriječiti odlazak Luke Modrića iz Tottenhama. Kako prenosi španjolski AS hrvatski reprezentativac već dogovara neke detalje ugovora sa Real Madridom, a već je dogovorena dužina ugovora i plaća, dok se navodna odšteta  kreće oko 50 milijuna eura, no u madridskom klubu vjeruju kako bi mogli dati Sahina i još 25 milijuna eura.

No, da bi se posao zgotovio mora proći još neko vrijeme jer u Tottenhamu očekuju ponudu Manchester Uniteda koji također očajnički žele dovesti Modrića i ne pitaju za cijenu a također mu garantiraju mjesto u prvom sastavu.

Tu je i problem zvan Daniel Levy koji se već prošlog ljeta pokazao kao čvrst pregovarač kada Modrića nije htio pustiti u Chelsea.

'Modrić je ljubitelj naše lige i volio bi biti dio Mourinhove momčadi', navodi AS i tako potkrepljuje svoju priču o dolasku hrvatskog veznjaka u 'kraljevski klub' Ukoliko se obistine najave Modrić bi bio tek četvrti hrvatski nogometaš koji će zaigrati na Santiago Bernabeu.


Nema komentara:

Objavi komentar