subota, 23. lipnja 2012.

Šuker o utakmici Španjolska - Francuska i Modriću


Davor Šuker u Donjecku će uživo pratiti večerašnji dvoboj Francuske i Španjolske u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Uoči utakmice razgovarao je s novinarima Marce i otkrio im svoja očekivanja. 

"Španjolska će pobijediti. Pošto ću ja dodijeliti nagradu za najboljeg igrača, želim čestitati na španjolskom jeziku. Uvjeren sam da će Španjolska igrati dobro, očekujem ih u Kijevu u finalu s Njemačkom", rekao je Šuker.
"Dobro je za Španjolsku što Torres nije igrao dobro u Chelseaju ove sezopne i može večeras pružiti svoju najbolju partiju večeras. Iniesta će biti standardno dobar, a tu je i odlični Iker. Uvjeren sam kako ćemo vidjeti odličnu utakmicu", kaže Šuker i nastavlja: 

"Španjolska ima puno kvalitete, čestitam Del Bosqueu na odličnom poslu posljednjih petnaest godina. Španjolske reprezentacije pobjeđuju i u mlađim kategorijama, znači da dolaze nove generacije, poput one Jugoslavenske iz 1987. koja je 1998. bila treća na svijetu. Investiranje u mlade igrače se isplati".

Jedini kandidat za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u Gdanjsku je gledao ispadanje Hrvatske protiv aktualnih prvaka. 

"To je nogomet. Važno je igrati i željeti pobjedu. Imali smo čistu priliku preko Rakitića, ali Iker je pokazao da je najbolji na svijetu. Francusku sam gledao protiv Švedske i mislim da nisu dovoljno fizički spremni, ali to ne znači da nemaju šanse. Ipak, nadam se da će Španjolska pobijediti", kaže bivša "vatrena" devetka kojemu se posebno sviđa Fernando Torres.
"Torres mi se najviše sviđa od španjolskih igrača. Nadam se da će zabiti dva gola i proći u polufinale. Benzema je također jedan od najboljih na svijetu, ali nešto mu nedostaje. Nadam se da neće zabiti večeras".

Šuker je prokomentirao i interes Real Madrida za Luku Modrića o kojem su se raspisali europski sportski mediji. "Kao budući predsjednik HNS-a, volio bih da Modrić potpiše za Real Madrid. Ima kvalitetu i kapacitet za Real. No, to je pitanje za Mourinha i Florentina Pereza", zaključuje Šuker.

Nema komentara:

Objavi komentar