utorak, 14. kolovoza 2012.

Modrićev transfer zasjenio najveće zvijezde!!

Euforija oko prelaska Luke Modrića u Real Madrid ne jenjava, kako u Hrvatskoj tako i u Španjolskoj, a sve budno prate svjetski sportski mediji. 

Na "Otoku" su se već pomirili s odlaskom najskupljeg Hrvata, navijače Spursa više zanima tko će doći umjesto malenog "čarobnjaka" dok engleske medije "brine" koliko će novca na kraju priče pospremiti predsjednik Daniel Levy. 

Od ranog jutra španjolski mediji prepuni su Modrićevih fotografija s treninga hrvatske reprezentacije koja u Splitu čeka ogled sa Švicarskom. Nakon AS-a i Mundo Deportiva, Marca je Modrića smjestila na prvo mjesto naslovnice, ispred vijesti o velikoj borbi najvećih zvijezda Primere za titulu UEFA-inog nogometaša godine. 

Marca prenosi izjavu hrvatskog izbornika Igora Štimca koji je za Modrića rekao kako nije sretan razvojem događaja jer Luka dva mjeseca nije bio u duelu te kako je rizik ubaciti ga u vatru već u prvoj utakmici nakon takve pauze. Podsjetimo, otkako je Modrić odlučio otići u Madrid, na White Hart Laneu trenirao je sam dok se ostatak momčadi Tottenhama pripremao u SAD-u.
 


Nema komentara:

Objavi komentar