srijeda, 8. kolovoza 2012.

Real poslao novu posljednju ponudu za Luku!


Real Madrid poslao je još jednu "posljednju" ponudu za Luku Modrića. Na White Hart Lane uputili su ponudu od oko 30 milijuna funti, što je još uvijek deset milijuna manje od cifre koju za hrvatskog veznjaka traži predsjednik Spursa Daniel Levy.

Upornost i tvrdoglavost, čini se, ipak se neće isplatiti vodstvu Tottenhama koje se nadalo upornim odbijanjem prisiliti Real na plaćanje veće cijene kako bi Modrića doveli prije početka nove sezone. 

No, dok Englezi mogu kalkulirati jer s Lukom imaju važeći višegodišnji ugovor, Jose Mourinho više nema strpljenja. Pripreme ulaze u posljednju fazu i Portugalski trener želi sve igrače imati na raspolaganju. Zato je Real odlučio pokušati posljednji put.

The Mirror piše kako je predsjednik Real Madrida Florentino Perez potvrdio kako je poslao novu ponudu za Modrića. Hrvatski reprezentativac silno želi otići iz Londona, a i trener Andre Villas-Boas već odavno ne računa na njega. Pitanje je što će se dogoditi s Lukom ako ni posljednja ponuda ne naiđe na pozitivan odgovor. Spursi se za novu sezonu spremaju bez njega, a on bi mogao pasti u nemilost nakon trakavice koja mjesecima unosi nemir u momčad i klub. Jedini izlaz mogao bi mu biti odlazak u PSG koji je jedini bio spreman platiti traženu cijenu, no kada je Modrić rekao da želi samo u Real, i Francuzi su okrenuli drugim ciljevima.

Španjolski "AS" tvrdi da Spursi već imaju zamjenu za Modrića, našli su je u Beogradu. 

Na meti Engleza je Medo Kamara, 24-godišnji veznjak Partizana, kojeg je preporučio bivši trener "crno-belih" Avram Grant. Navodno bi za njega morali izdvojiti oko 20 milijuna eura.

Nema komentara:

Objavi komentar