četvrtak, 13. rujna 2012.

Rakitić: Real će kazniti svaki naš promašaj!

Ivan Rakitić priprema se za žestok derbi Seville i Real Madrida u novom kolu Primere. Srećom po hrvatskog reprezentativca, velika i važna utakmica stiže odmah nakon dvije utakmice s reprezentacijom koje Rakitić želi što prije zaboraviti. 

Nakon pobjede nad Makedonijom Rakitića je izbornik Štimac prozvao zbog slabe igre, a drugu, s Belgijom nije ni igrao. No, u klubu ga ne čeka idealno stanje. U Sevilli se već neko vrijeme priča o njegovom odlasku, no ovog ljeta nije otišao nikamo iako je za njega stigla ponuda od 10 milijuna eura. 

Mediji hvale "Raketu" zbog napretka u igri u odnosu na prošlu sezonu, no moglo je biti i bolje da je realizirao sve svoje šanse. 

"Mogao sam zabiti dva gola u prve tri utakmice. Protiv Getafea sam asistirao, a protiv Raya Vallecana promašio penal. Nadam se da ću imati više sreće. Želim zabiti i zbog sebe i zbog momčadi".

Zbog Rakitićevog i Negredovog promašenog penala na spomenutoj utakmici koja je završila 0:0 cijela je ekipa Seville morala posebno vježbati izvođenje jedanaesteraca. Rakitić je zbog obveza s reprezentacijom propustio taj dio posla, kao i Negredo koji se požalio na ozljedu. U subotnjem derbiju s Realom ipak se nadaju "čistoj" pobjedi.

"Prošle sezone izgubili smo od Reala, ali imali smo lijepe prigode za gol prije nego što su oni zabili. Važno je iskoristiti šanse, Real će kazniti svaki naš promašaj", dodao je Rakitić koji će u derbiju odmjeriti snage sa partnerom iz veznog reda Hrvatske Lukom Modrićem.



Nema komentara:

Objavi komentar