nedjelja, 4. studenoga 2012.

Modrić zabio svoj prvi gol u bijelom dresu i uljepšao Mourinhovu 100. pobjedu na klupi Kraljeva!


Luka Modrić postigao je svoj prvi pogodak u dresu Reala na prvenstvenoj utakmici protiv Zaragoze. Luka je svoj prvijenac zabio u 91. minuti susreta, a time je ujedno postao prvi Hrvat nakon Davora Šukera koji je u dresu Reala zabio gol na Bernabeuu. Naime, Šuker je kao napadač Reala posljednji put zatresao mrežu na Bernabeuu 1999. godine protiv Salamance.

"Presretan sam što sam zabio pred našim navijačima na Bernabeuu. Ovo je bila prekrasna večer za mene. Osim toga, ponovno smo zabili puno golova i igrali smo odlično. Sada se moramo odmoriti uskoro očekuju nove utakmice", poručio je Modrić.
"Čestitam treneru na tom velikom postignuću. Nadam se da će ostvariti još 100 pobjeda kao trener Reala", za kraj će Modrić.

Jose Mourinho nije mogao ne spomenuti svoje ovoljetno pojačanje za koje je pregovarao mjesecima i na kraju platio 30-ak milijuna eura. 
"Modrić je obavio dobar posao i pokazao kako se integrirao u momčad. Nogomet je ovdje drugačiji nego u Premiershipu. Oduševljen sam, on je veliki igrač i dobro se prilagodio", rekao je Mourinho, koji je na "Otoku" osvajao naslove s Chelseajem. 

"Bez Khedire i Alonsa u posljednje dvije godine svaku smo utakmicu bili katastrofalni, kad god nisu igrali bili smo u nevolji, ali danas bez njih momčad je igrala. Modrić i Essien su ih zamijenili i nosili igru u teškoj utakmici", rekao je Mourinho zadovoljan što je njegov stroj konačno proradio. 

Mourinho je u 133. utakmici na klupi Reala došao do 100. pobjede. U Primeri ih je ostvario 67, 20 u Ligi prvaka, 12 u Kupui jednu u Superkupu. Peti je trener u povijesti koji je došao do tog broja. Portugalac još uvijek ima više pobjeda s Chelseajem - 124. 

"Ma vi se šalite, to nije istina, mora biti pedeset i neka pobjeda, ne može biti sto", našalio se Mourinho.


Direktor Reala Emilio Butragueno također je hvalio Modrića: 
"Vrlo dobra vijest je da su se Modrić i Essien prilagodili. Sve više participiraju i pomažu momčadi. Sretni smo zbog njih jer bit će još bolji!"


Slike sa jučerašnje utakmice:
Real Madrid - Zaragoza
23' Pipita
26' Di Maria
89' Essien
91' Modrić 











Nema komentara:

Objavi komentar