četvrtak, 24. siječnja 2013.

Perez komentirao članak o Casillasu, Ramosu i Mourinhu!

Danas je predsjednik Real Madrida Florentino Perez održao izvanrednu konferenciju za novinare. Razlog je bio članak u Marci o sukobu dijela Realovih nogometaša s trenerom Joseom Mourinhom. 
Madridski je dnevnik donio informaciju da su kapetan Iker Casillas i njegov zamjenik Sergio Ramos bili na sastanku s Perezom i jasno mu postavili ultimatum: ili mi ili Mourinho. Prema istom članku, još je nekoliko igrača najavilo odlazak na ljeto ukoliko kontroverzni portugalski stručnjak ostane na klupi.

Na službenu reakciju iz 'kraljevskog kluba' nije trebalo dugo čekati.

''Taj je članak obična laž kojom se želi destabilizirati klub'', poručio je u uvodu svoga monologa Perez.

''Kao što vidite, morao sam promijeniti svoj običaj da ne komentiram dnevna zbivanja u klubu. Potpuna je neistina da su mi klupski kapetani tijekom zajedničkog ručka u utorak postavili bilo kakav ultimatum vezan uz trenera ili bilo što drugo. Kao što je običaj svakog siječnja, glavni direktor Jose Angel Sanchez i ja smo se našli na ručku s kapetanima isključivo kako bismo dogovorili premije za različita ovosezonska natjecanja''.

Perez je dodao kako nije razgovarao s Mourinhom o spornom članku, te kako nitko iz spomenutog dnevnika prije objave članka nije kontaktirao nijednog od četvorice sudionika klupskog ručka.

''Mislim da bi trebale postojati etičke granice koje bi trebali poštovati čak i oni koji ne podržavaju naš projekt'', zaključio je prvi čovjek Reala.




Nema komentara:

Objavi komentar