četvrtak, 7. ožujka 2013.

Šuker i Štimac o Modrićevoj igri protiv Uniteda

Luka Modrić ne silazi s naslovnica španjolskih medija nakon sjajnog pogotka na Old Traffordu i odlične utakmice u kojoj je nosio Španjolce do pobjede nad Manchester Unitedom.

Njegove posljednje nastupe španjolskim su novinarima komentirali Davor Šuker i Igor Štimac. 

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza bio je na Old Traffordu u utorak gdje je gledao pobjedu svog bivšeg kluba. Šuker je bio i jedan od glavnih zagovornika Modrićevog dolaska na Bernabeu. 

"U velikoj utakmici, pod velikim pritiskom i na vrhunskom stadionu vidjeli smo za što je Modrić sposoban. Fantastičan je igrač i zabio je prekrasan gol u pravo vrijeme. Ima kvalitetu i osobnost da preuzme kontrolu nad ekipom i vodi je do pobjede", rekao je Šuker. 

"Sretan sam zbog njega, zaslužio je to. Naporno je i tiho radio za ovaj uspjeh. Želim mu sve najbolje. Ima potencijal da postane Realov veliki igrač. Pokazao je da zna igrati velike utakmice", dodao je Šuker.


Hrvatski izbornik priznaje da se često čuje s Modrićem: "Pričao sam s njime prije dva dana i rekao je da uvjeren da će odigrati veliku utakmicu protiv Uniteda". To je Luka na dan utakmice napisao i na svom Twitteru, kao da je znao...

"Ušao je i zabio u kritičnom trenutku. Pokazao je osobnost koja ga je oduvijek razlikovala od ostalih. Tražio je loptu, dodavao, povezivao linije i otvarao prostor. A onda je i zabio savršen gol. Imao je sve, i snagu i preciznost!", dodao je Štimac. 

"Znao sam da će u ovo vrijeme dosegnuti najbolju formu. Dokazao je da je igrač za Real. Njemu ne smetaju kritike, vjeruje u svoje kvalitete", zaključio je.

Nema komentara:

Objavi komentar