ponedjeljak, 20. veljače 2012.

Mourinho zabrinut zbog hladnoće i plastične trave



Trener Kraljeva, Josea Mourinha, brine niska temperatura u ruskoj prijestonici ali i plastična trava na stadionu. 
"Minus 10 stupnjeva Celzijevih nije isto kao plus 15. Zatim morate igrati na plastičnoj travi, što nije lako, pogotovo po hladnom vremenu", kazao je Mourinho na press konferenciji, dodavši:

"Puno je ljepše kada se igra na prirodnoj travi. Ipak, očekujem pozitivan rezultat sutra. Najbitnije je da ukupan rezultat bude u našu korist i da se plasiramo u četvrtfinale. Ne mislim odmarati igrače zbog hladnoće ili plastičnog terena. Imamo jaku momčad, svi igrači su u velikoj formi, a izbor ću napraviti na temelju protivničke momčadi".



Mourinhov sunarodnjak i Realov defanzivac Fabio Coentrao izjavio je da će njegov klub morati prevladati jakog protivnika, kao i ostale elemente.

"Naravno, hladnoća bi nam mogla otežati utakmicu. Ali ne radi se samo o hladnoći i ne smijemo o tome brinuti. CSKA je jaka momčad, navikli su se na hladnoću, poznaju teren, tako da će nam biti jako teško", izjavio je Coentrao.

Susret počinje sutra u 18 sati, a predviđa se da će se temperatura poboljšati i da će za vrijeme utakmice biti negdje oko nule.

Nema komentara:

Objavi komentar