četvrtak, 28. lipnja 2012.

Guti: "Modrić je talentiran, ali nije na razini Davida Silve"



Bivši veznjak Real Madrida Guti predložio je svojem matičnom klubu da u Španjolsku vrati jednog od najboljih svjetskih veznjaka iz Manchester Cityja te se dotaknuo izvedbi Luke Modrića.
Modrića proteklih tjedana brojni mediji povezuju s Real Madridom budući da je nakon smjene menadžera Harryja Redknappa izvjestan njegov odlazak iz Tottenhama.
Guti vjeruje da je bolje rješenje za momčad Josea Mourinha španjolski reprezentativac David Silva, koji je prošle sezone u Manchester Cityju bio jedan od ključnih igrača enegleskog prvaka, a standardni je član Španjolske koja se u srijedu plasirala u finale Europskog prvenstva.
"Ne postoji bolje pojačanje. Među najboljima je na svojoj poziciji. Bio bi odličan dodatak momčadi koja je ionako izvanredna", izjavio je Guti za AS.
Modrića cijeni, ali je pojasnio: "Jako je talentiran, ali nije na razini Silve. Pokazao je u Tottenhamu i Hrvatskoj da je jako dobar. Imali ste prilike vidjeti njegove kvalitativne bljeskove."
U studenom prošle godine Guti je napustio Bešiktaš i od tada nije nigdje igrao. 35-godišnjak kaže da još ne namjerava u mirovinu.
"Za 10-15 dana sve bi trebalo biti riješeno. Nadam se da ću tada biti u mogućnosti objaviti da ću igrati još godinu dana. Želim igrati još dvije godine, iako okolnosti nisu tako jednostavne kao što su bile prije. Šest mjeseci nisam igrao. Vidjet ćemo kako ću se osjećat ove godine."

Nema komentara:

Objavi komentar