petak, 22. lipnja 2012.

Torres o Modriću

Fernando Torres, zvani i El Nino, još se jednom prisjetio utakmice s Hrvatskom u trećem kolu Europskog prvenstva. Furia je nakon puno muke slavila 1:0, izborila četvrtfinale s Francuzima, a Hrvate poslala kući.

"Sretni smo što smo ih dobili iako nismo igrali loše, ali nismo kreirali šansi koliko smo htjeli", kaže Torres, prenosi Marca.


Tko ga je od igrača impresionirao na Euru?
"Modrić. I to nije prvi put. Šteta što je Europsko prvenstvo ostalo bez njega."

Napadač Chelsea se nakon toga okrenuo dvoboju s Francuskom. Prisjetio se kako ih je Francuska s 3.1 svladala u osmini finala SP-a 2006.
"Francuska nam je tada održala lekciju. Ali to nam je pomoglo da rastemo iako je malo igrača koji su tada igrali. Moramo kontrolirati utakmicu i biti oprezni jer je protivnik jako opasan", rekao je Torres pa dodao: "Ovo nam je dobra prilika da srušimo tradiciju jer Španjolska nikad nije svladala Francusku u službenim utakmicama. Ova momčad ruši rekorde pa se nadam da možemo i taj."

Tradicije su tu da se ruše, slaže se i Iker Casillas.

"Francuska je velika ekipa s dobrim trenerom. Neka nitko ne misli da ćemo lagano proći, morat ćemo se dobro pomučiti", kaže Casillas.

Španjolski vratar je prokomentirao neučinkovitost svojeg suigrača iz Reala, Karima Benzeme. Napadač Francuske još je bez gola na Euru.

"Odličan je napadač, ali se nadam da neće proraditi protiv nas", rekao je Casillas.


Nema komentara:

Objavi komentar