petak, 20. srpnja 2012.

Emirates nudi Realu 53 milijuna eura godišnje za ime stadiona!

Kapital iz Dubaija preuzima vrhunski europski nogomet: Od Engleske do Španjolske "pokorili" su dresove na prsima velikana, a ne pitaju za cijenu u želji da se i stadioni najbolji klubova zovu po njihovim kompanijama.

Nakon što je Emirates, aviokompanija iz Dubaija, osigurala svoj logo na dresovima Reala u narednih pet sezona od 2013. godine, sada žele dodati svoje ime i nazivu stadiona Santiago Bernabeu.

Španjolski mediji prenose kako su iz Emiratesa ponudili čelništvu španjolskog prvaka dodatnih 53 milijuna eura po sezoni ukoliko bi njihovo ime osim na dresovima, nosio i službeni naziv Realova stadiona. Brzo su shvatili kako u "kraljevskom klubu" nikada ne bi pristali na potpunu promjenu imena koje dolazi od legendarnog klupskog predsjednika Santiaga Bernabeua, pa su predložili varijantu "Fly-Emirates-Bernabeu".

Ukoliko u Realu pristanu na ovu ponudu, dodatan sponzorski novac iskoristili bi za djelomičnu obnovu i rekonstrukciju svog zdanja koje nakon posljednjih preinaka iz 2011. godine ima kapacitet od 85.454 gledatelja.

Nema komentara:

Objavi komentar