ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Navijači Reala prigrlili Modrića: "Luka bi bio najbolje rješenje za nas!"

Dok se španjolski i engleski mediji ne mogu dogovoriti koliko će Real iskrcati Tottenhamu i koliko bi Modrić trebao zarađivati, na stranici navijača Reala managingmadrid.com već se daju pročitati komentari o veznom redu s Lukom Modrićem.


"Uspije li Jose Mourinho okupiti Xabija Alonsa, Modrića, Granera, Sahina i Khediru, jasno je da će Real tijekom sezone dominirati u posjedu lopte. Posebno će velika biti uloga Samija Khedire, koji se na proteklom Euru dokazao kao jedan od najboljih veznjaka svijeta, a samim tim i najvrijedniji je igrač u Mourinhovoj koncepciji", komentiraju navijači.

Naravno, ovo da je Khedira najvrijedniji treba shvatiti uvjetno jer je riječ isključivo o pozicijama centralnih veznih u Mourinhu omiljenoj formaciji 4-2-3-1.







"Mourinho je više puta tijekom prošle godine izjavio da je uzbuđen i sretan zbog oporavka Nurija Sahina, pa je čudno vidjeti da je Turčin uključen u glasine o odlasku u Tottenham kao dio Modrićeva transfera. Uspije li se vratiti razinu igre na onu iz Borussije Dortmund, moći će bez problema zamijeniti Xabija Alonsa, jednog od najstarijih igrača Reala. Zbog njegovih godina Mourinho si ne može dopustiti da Xabi igra previše ove sezone", ističu fanovi Reala.


Navijači su spomenuli i Granera: "On je imao važnu rolu na kraju sezone i vjerojatno će ga Mourinho htjeti zadržati. Njegova će uloga u momčadi biti neizvjesna, kao i uvijek. Također, Lassana Diarra je i neodlučan kad je u pitanju ostanak u klubu. Mourinho mu ne vjeruje previše, a najbolja bi opcija bila kad bi njega uspjeli prodati i dovesti Modrića za malo manju cijenu."

Nema komentara:

Objavi komentar