nedjelja, 7. listopada 2012.

El Clasico završio remijem!

Ogled Reala i Barcelone na Camp Nou završio je 2-2. Briljirali su oni od kojih se to očekivalo najviše, Cristiano Ronaldo i Leo Messi. 

Odgovarali su jedan drugom golovima. Na svaki pogodak zvijezde Ronalda stigao bi onaj predvodnika Katalonaca. Dva za Ronalda, dva za Messija koji su na kraju donijeli remi Na Camp Nou.

 Prvi 'clasico' završio je bez pobjednika, bar kada su u pitanju Real i Barcelona, no možda je odlučio o dobitniku Zlatne lopte. 


Ronaldo je bio pravi predvodnik Madriđana, donio gol za prednost, zabio je i onaj koji je 'galacticose' vratio u igru. Messi je dvaput 'vadio' Katalonce. Donio im je izjednačenje nakon pola sata igre, prednost u nastavku. Bio je to dvoboj dviju glavnih zvijezda španjolskog prvaka i trenutno vodeće momčadi Primere.
Real si nije mogao dopustiti poraz. Jedanaest bodova zaostatka za Barcelonom bilo bi nepremostivo za Madriđane. Istrgnuli su bod Kataloncima, zakočili njihov hod i pokazali kako se nakon lošeg starta sezone mogu vratiti i nametnuti svoju igru.
Prvo poluvrijeme bili su bolja momčad na terenu, vodili glavnu riječ, zasluženo došli do prednosti golom Ronalda u 23. minuti susreta. Zasluženo su došli i do izjednačenja nakon što je Messi prvo vratio Barcelonu u igru u 30. te potom i do prednosti nakon sat vremena igre.




Nema komentara:

Objavi komentar