srijeda, 21. studenoga 2012.

Beckham odlazi iz LA Galaxy!


David Beckham napušta Los Angeles Galaxy, međutim još uvijek ga ne zanima odlazak u mirovinu. Iako na leđima nosi 37 godina, Beckham smatra da može još uvijek igrati vrlo dobar nogomet...
37 godina je u karijeri prosječnog sportaša vrijeme kada je već u mirovini ili ozbiljno razmišlja o njoj. Kod Davida Beckhama nije takav slučaj. Nekadašnji engleski reprezentativac i jedan od najpopularnijih igrača svijeta u posljednjih 20-ak godina još uvijek ne misli završiti karijeru.
"Čak i s 37 godina još uvijek mogu igrati na vrhunskoj razini. Umirovljenje nije nešto o čemu trenutno razmišljam", rekao je Beckham.
Beckham je u karijeri nosio dres europskih velikana Manchester Uniteda, madridskog Reala i Milana te na stolu ima vrlo primamljive ponude. Spominju se zainteresirani klubovi iz Rusije, Kine, Australije i Brazila, ali u priči je neko vrijeme bio i PSG.
"Imam nekoliko odličnih ponuda na stolu i ubrzo će pasti odluka. O nastavku karijere ću odlučiti nakon što razgovaram sa svojom obitelji", poručio je.

Nema komentara:

Objavi komentar