srijeda, 21. studenoga 2012.

Sudar prvaka Engleske i Španjolske!!


U vjerojatno najjačoj skupini po imenima neke će stvari postati puno jasnije nakon petog kola. Prije svega to je sudbina prvaka Engleske Manchester Cityja koji se nalazi u teškoj poziciji i prijeti mu ponavljanje ishoda iz prošle godine - ispadanja u grupnoj fazi. Pod znak pitanja Građanima je došlo i igranje u Europskoj ligi, a povrh svega u goste im dolazi Real Madrid. Bit će to dvoboj prvaka dviju najjačih europskih, pa i svjetskih liga, no jedna stvar je sigurna - zajedno ih nećemo gledati u osmini finala.
"Nemamo previše šansi da prođemo grupu, ali važno je da dobro odigramo. Od početka je to bila vrlo teška skupina, a presudile su nam pogreške u prve dvije utakmice. Kada igraš s Real Madridom želiš ostvariti dobar rezultat i pobijediti, to je ono što ćemo pokušati. Nije ovo dvoboj Mourinho - Mancini, igrači su puno važniji od nas", rekao je trener Cityja.
Mancini će vjerojatno igrati bez Balotellija, dok za Real neće konkurirati EssienMarcelo i Higuain. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić trebao bi biti u početnom sastavu Kraljevskog kluba.
"Kada igraš u Engleskoj uvijek te čekaju teške utakmice zbog jakih protivnika i atmosfere, navijači čvrsto stoje iza svoje momčadi. Teško je razumjeti kada tako jak klub ispadne već u grupnoj fazi. Manchester City je prošle godine ispao u skupini, a mislim da će i ove", rekao je Mourinho.

Nema komentara:

Objavi komentar