ponedjeljak, 28. siječnja 2013.

Ramos o suspenziji, El Clasicu i odgovornosti!


Branič Real Madrida, 26-godišnji Sergio Ramos, izjavio je kako se osjeća kao veteran u Kraljevskom klubu, za koji je od svojeg dolaska iz Seville nastupio više od 300 puta. Osvrnuo se i na nadolazeće dvoboje protiv Barcelone u Kupu kralja...

Španjolski branič Sergio Ramos 2005. godine je u transferu vrijednom 27 milijuna eura prešao iz Seville u Real Madrid. Tijekom svojeg boravka u Kraljevskom klubu ubilježio je više od 300 nastupa u svim natjecanjima.
"Osjećam se kao veteran zbog vremena koje sam proveo u klubu. Razina odgovornosti postaje sve veća", izjavio je Ramos za službenu klupsku stranicu.
Nogometaši Real Madrida u srijedu očekuje utakmica s Barcelonom u polufinalu Kupa kralja. U momčadi Kraljevskog kluba u tom susretu neće biti Ramos, koji je suspendiran zbog vrijeđanja suca tijekom utakmice protiv Celte.
"Postoji puno stvari koje ne razumijem i neću razgovarati o njima. Trebam šutjeti i govoriti o svojim igrama na terenu. Šteta što neću moći igrati u utakmici protiv Barcelone", izjavio je Ramos.
Španjolski branič dvoboj s Barcelonom je prokomentirao sljedećim riječima: "Moramo ostati mirni jer se radi o dvije utakmice protiv sjajne momčadi. U tim susretima vidjet ćemo prekrasan nogomet", zaključio je.

Nema komentara:

Objavi komentar