četvrtak, 31. siječnja 2013.

Beckham prelazi u PSG!

David Beckham otputovao je iz Londona u Pariz, kako bi riješio formalnosti oko prelaska u PSG i u 17 sati bit će predstavljen na Parku prinčeva!

Bivši kapetan engleske reprezentacije, od prosinca i odlaska iz LA Galaxyja bio je bez kluba, ali je itekako mahao ponudama. Kako je rekao, imao ih  je 12, a na kraju je za zadnji ugovor karijere odabrao Paris SG.

Iako je nedavno objavio kako će s obitelji trajno ostati živjeti u rodnom Londonu, naglasio je kako će se pri odabiru posljednje destinacije karijere, voditi isključivo nogometnim razlozima.

Beckham je bio blizu prelaska u PSG i u siječnju prošle godine, ali je odabrao produljiti boravak u Kaliforniji za još jednu sezonu. 

U Parizu ga čeka momčad prepuna zvijezda, koja je u zadnjih godinu i pol na pojačanja potrošila više oko 300 milijuna eura.

U momčadi francuskih lidera, koji u nokaut fazi LP čekaju Valenciju (Beckham ima pravo nastupa), trenirat će ga Carlo Ancelotti, (vodio ga je u Milanu, gdje je bio na posudbi iz Galaxyja), te naravno, Zlatan Ibrahimović, koji ga je već zvao da mu se pridruži.

Nema komentara:

Objavi komentar